Last news in Fakti

11 Септември, 2019 16:10 3 709 1

Вижте каква покана е отправил Дейвид Бекъм към Лионел Меси

  • дейвид бекъм-
  • покана-
  • меси-
  • интер маями

Англичанинът иска Меси в Интер Маями

Вижте каква покана е отправил Дейвид Бекъм към Лионел Меси - 1
Източник: БГНЕС

Дейвид Бекъм, който е съсобственик на Интер Маями, се е свързал с капитана на Барселона Лионел Меси и го е поканил да се присъедини към новосформиращия се клуб. Интер Маями ще започне участието си в Мейджър Лийг Сокър през 2020 година, като Бекъм иска в състава да бъде и голямата звезда на световния футбол, пишат медиите в Каталуния, цитирани от sportal.bg. От Маями са готови да предложат колосална сума на Меси, ако аржентинецът реши да напусне Барселона.

Преди дни от каталунския клуб потвърдиха, че аржентинецът има клауза в договора, която му позволява да напусне със свободен трансфер още идното лято, макар и да има контракт до средата на 2021 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А стига УЕ!!!!!

    10 1 Отговор
    И Къде точно трябваше да гледаме?????