21 Септември, 2019 12:25 1 156 0

''Черешките'' победиха ''светците'' и се изравниха с Манчестър Сити

  • висша лига-
  • англия-
  • борнемут-
  • саутхемптън-
  • черешки и светци-
  • 3:1 за борнемут

Отборът на Борнемут прогресира от сезон на сезон във Висшата лига

''Черешките'' победиха ''светците'' и се изравниха с Манчестър Сити - 1
Снимка: Фейсбук

Снощи отборът на Борнемут победи Саутхемптън с 3:1 в мач от 6-ия кръг на английската Висша лига. Мачът бе първи в програмата за този кръг, а освен това е и своеобразно дерби на юга в Англия. С тази си победа ''черешките'' се изравниха по точки с Манчестър Сити, които са с мач по-малко, който ще изиграят днес от 17:00 българско време срещу отбора на Уотфорд.

Двата гола през първото полувреме на Нейтън Аке и Хари Уилсън бяха достатъчни на Борнемут да запишат победа в първия мач от шестия кръг в английската Висша лига срещу Саутхемптън. „Светците” все пак върнаха един гол след дузпа, вкарана от Джеймс Уърд-Праус в 52-ата минута, но това бе всичко, до което тимът на Ралф Хазенхютъл можеше да направи на своя „Сейнт Мерис”.

В самия край на срещата пък се стигна до неприятно неразбирателство в защитата на "светците", а Калъм Уилсън наказа груба грешка, направена от Ян Беднарек и Ангъс Гън, за да оформи крайното 3:1 за Борнемут.

В следващия кръг Борнемут е домакин на Уест Хем, а Саутхемптън ще гостува в Лондон на Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА