Last news in Fakti

27 Септември, 2019 15:24 1 296 5

Погба отново недоволен от Юнайтед

  • погба-
  • недоволство-
  • трансфер-
  • напускане-
  • райола-
  • договор-
  • манчестър юнайтед-
  • солскяер

Французинът ще направи всичко възможно да напусне "червените дяволи" през януари

Погба отново недоволен от Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба ще направи всичко възможно да напусне клуба през януари. Французинът искаше да си тръгне още през лятото, но тогава до трансфер така и не се стигна. От клуба дори се опитват да убедят Погба да подпише нов договор, но той няма намерение да прави това, твърдят медиите на Острова. Преди няколко дни се появи информация, че Мино Райола ще поиска за клиента си умопомрачителна заплата от 600 000 паунда седмично и по този начин ще откаже Юнайтед от намеренията за нов контракт.

Самият Погба отново е недоволен, като смята, че статутът му в клуба не отговаря на неговите качества. Мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяер обаче не се притеснява да взима решение, които не се харесват на французина. Преди два дни Погба се завърна в игра след контузия в глезена и започна като титуляр в двубоя за Купата на лигата срещи Рочдейл. Въпреки че бе един от най-опитните играчи в състава и въпреки отсъствието на Ашли Йънг и Давид де Хеа, Погба не получи капитанската лента, която бе връчена на младия Аксел Туанзебе. След това пък Погба дори не бе включен сред петимата играчи, които изпълниха дузпите, благодарение на които "червените дяволи" продължиха напред.

Желанието на Погба е или да премине в Реал, или да се върне в Ювентус. Има обаче два проблема. Единият е голямата трансферна сума, която клубът иска за французина, а другият се състои в това, че Солскяер и без това има много ограничен избор в халфовата линия, така че трябва да намери подходящите играчи, преди да се раздели с Погба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 васил левски

    4 2 Отговор
    Юнайтед дадоха на Алексис Санчес 500 000 паунда на седмична заплата за да седи на пейката ,че на Погба ли няма да дадат.Проблема е ,че Погба иска да печели титли с РЕАЛ МАДРИД А НЕ ДА СТОИ ПРИ ТИЯ СРЕДНЯЦИ ДЕТО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ КЛАСИРАТ И ЗА ЛИГА ЕВРОПА ...
  • 2 фабио капело

    3 4 Отговор
    Тоя ако е поне малко умен ,ше накара мениджъра си да говори с Глардиола ,и да се мести в Сити ,поне ще продължи да играе в най силното първенство и в един от най силните отбори в европа ,че да не казвам и най- силния.
  • 3 СЕРХИО РАМОС

    2 1 Отговор
    РЕАЛ МАДРИД ГО ЗОВЕ.....

    Коментиран от #4

  • 4 Мадридтист

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "СЕРХИО РАМОС":

    Реал Мадрид ,не купува играчи от средняци ….Само продава на такива резервите си ….Е ако Юнайтед искат може да им дадем някой резерва или някой от втория ни отбор.
  • 5 Ман. Юнайтед

    0 0 Отговор
    Не забравяйте реал Мадрид колко звезди ✨ купиха от юнайтед