Last news in Fakti

11 Октомври, 2019 14:57 1 549 0

Мътят главата на Хали Тиам с трансфери

  • тиам-
  • левски-
  • глава-
  • обещание-
  • мениджъри

Мениджъри обещават на халфа на Левски преминаване в чужд отбор

Мътят главата на Хали Тиам с трансфери - 1
Снимка: БГНЕС

Формата на халфа на Левски Хали Тиам в последните мачове спадна. Причината за "криволиченето" на сенегалеца в последно време е, че мениджъри са завъртели главата на полузащитника с обещания да му осигурят добър трансфер през зимата, пише „Тема Спорт“. Към него има интерес от Турция, както и от Русия. Той вече е играл в тези първенства. 25-годишният халф е носил екипа на Газиантепспор, а последният му тим, преди да дойде на „Герена", бе Динамо Москва.

Треньорският щаб на Левски се надява в паузата на първенството Тиам да успее да си върне формата. Иначе „сините“ не планират да се разделят с най-добрите си играчи през зимата. Сред тях са младоците Станислав Иванов и Найджъл Роберта, които вече влязоха в полезрението на френския елитен Тулуза.

През зимата Петър Хубчев ще опита да подсили тима на няколко поста. Той иска от ръководството да бъдат взети играчи в защита и халфовата линия. Не е ясно и дали от клуба ще подновят интереса си към звездите на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров и Тодор Неделев. През лятото Левски не успя да ги привлече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА