Last news in Fakti

12 Октомври, 2019 16:11 2 536 2

Юсейн Болт разтървава побойници (СНИМКИ)

  • юсейн болт-
  • умиротворител-
  • побойници-
  • лондонски нощен клуб

Ямайската суперзвезда влезе в ролята на умиротворител

Юсейн Болт разтървава побойници (СНИМКИ) - 1
Снимка: The Sun

Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт е бил въвлечен в масов бой в нощен клуб в Лондон, предава британският The Sun.

Световният рекордьор в спринтовете на 100 и 200 метра и петима негови приятели са имали спречкване с посетители на клуба, за които се твърди, че са с източноевропейци. Конфликтът се е пренесъл на улицата, като атлетът от Ямайка не е участвал в сбиването, а е влязъл в ролята на умиротворител и се опитвал да успокои двете страни.

33-годишният Болт сложи край на професионалната си кариера в леката атлетика, след като спечели 11 световни и 8 олимпийски титли.

Юсейн Болт разтървава побойници (СНИМКИ)
Снимка: The Sun


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    12 0 Отговор
    Храбрец, а е можел и да избяга, все едно никой няма да го настигне.
  • 2 Рошко

    3 1 Отговор
    Болт умиротворителя, тцтцтц източноевропейци ако бяха щяха и на него да му теглят еди,бой