12 Октомври, 2019 18:35 2 545 2

Браво! България започна с победа на Световното първенство по мини футбол

  • българия-
  • уругвай-
  • 3:0-
  • световно първенство-
  • мини футбол-
  • гърция

Момчетата на Стефан Натев победиха Уругвай с 3:0 и показаха, че в България все пак има и добри футболисти

Браво! България започна с победа на Световното първенство по мини футбол - 1
Кадър: sportal.bg

България започна с категорична победа участието си на Световното първенство по мини футбол, което се провежда в Гърция. Жертва на нашите момчета на старта на турнира стана Уругвай, отнесен с 3:0 от отбора на Стефан Натев, предава sportal.bg.

Първата част от срещата премина сравнително равностойно, макар че повечето опасности бяха пред южноамериканската врата. В 23-ата минута Цветан Трайков откри резултата, засичайки топката в мрежата на "Ла Селесте". Пет минути след това Цветелин Анжелов се възползва от грешка на вратаря и България поведе с 2:0. След 120 секунди Мартин Григоров се пребори като истински таран за топката, която след миг беше в мрежата на "урусите" за 3:0.

Противникът опита да потърси промяна с любопитен ход - вратарят на Уругвай застана на върха на атаката, а централният нападател взе фланелката му и застана под рамката, но до почетно попадение така и не се стигна. Така нашите започнаха повече от отлично шампионата. В следващия кръг от груповата фаза "трикольорите" ще мерят сили с по-сериозен съперник - Аржентина. Другите отбори в нашата група са Кипър и Англия, като албионците са фаворити за първото място.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    2 4 Отговор
    Не може да бъде как така няма поне двама черни в състава
  • 2 Big bulgarian boss

    4 3 Отговор
    след първия четвъртфинал ще се пропият ))))