Last news in Fakti

14 Октомври, 2019 14:27 1 924 3

Кабаков влезе в историята на немския футбол

  • георги кабаков-
  • евро 2020-
  • германия-
  • естония-
  • емре джан

Показа най-ранния червен картон на играч от Германия в 111-годишната история на Бундестима

Кабаков влезе в историята на немския футбол - 1
Снимка: shutterstock

Родният ни рефер Георги Кабаков влезе в историята на немския футбол като показа най-ранния червен картон на играч от Германия. Кабаков стана съдията изгонил най-рано футболист в 111-годишната история на Бундестима.

В 14-ата минута на снощния мач срещу Естония в Талин арбитърът съвсем заслужено изгони Емре Джан. След края на двубоя дори селекционерът на гостите Йоаким Льов призна, че решението на Кабаков е било правилно.

Макар и с човек по-малко Германия надви с лекота домакините с 3:0. Илкай Гюндоган в 51-ата и 57-ата минути и Тимо Вернер в 71-ата се разписаха във вратата на Естония.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баи ончомян

    5 1 Отговор
    Няма ли натиск и задкулисие могат и повече.
  • 2 Контрамайнев

    2 4 Отговор
    Кабаков се изложи, нарушението не бе за червен картон, той явно се престара, възможно е да има зъб на немците. А немците са тези, които първи ни помагат- икономически, финансово, морално, културно. Този майна е срам за футбола- да покаже червен картон на човек, който макар и не е етнически немец, принадлежи на великия Бундестим. Срам и резил за майната- набеден и поръчков съдия.
  • 3 Петко АЛКОХОЛЕТКО

    0 0 Отговор
    Е сега,заради тоя картон няма да получим завода на фауве.А толкова много се надявахме.