Last news in Fakti

23 Октомври, 2019 14:59 1 651 5

Боб Аръм: Пулев е готов за мач за световната титла!

  • аръм-
  • титла-
  • бокс-
  • пулев-
  • кобрата

"Той е готов да се бие още днес", заяви промоутърът на българския боксьор

Боб Аръм: Пулев е готов за мач за световната титла! - 1
Снимка: БГНЕС

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, коментира, че българинът е мотивиран да нокаутира Райдъл Букър в мача им на 9 ноември във Фресно, Калифорния. Кобрата излиза срещу 38-годишния бивш затворник във втората си битка за годината, която ще е второто главно събитие за галавечерта, организирана от агенцията на Аръм Top Rank заедно с двубоя между Ламонт Роуч и Джамел Херинг.

“Кубрат Пулев е готов да се бие за титлата в тежка категория още днес, но той има един последен тест преди това да стане реалност, заяви Аръм пред ESPN. - Той е мотивиран да нокаутира Букър и след това да излезе да се бие за титлата в началото на 2020 година.”

Пулев спечели седем поредни двубоя след загубата с нокаут в петия рунд в битката за световната титла срещу Владимир Кличко през 2014 година, отбелязва ESPN. Впоследствие той върна статута на официален претендент и трябваше да се бие със световния шампион Антъни Джошуа през 2017 година. Пулев обаче получи контузия в рамото по време на тренировка и бе принуден да се оттегли от двубоя.

Кобрата за пореден пък стана задължителен претендент на IBF, след като спечели с единодушно решение на съдиите срещу Хюи Фюри миналия октомври. Той запази статута си като нокаутира в седмия рунд Богдан Дину на 23 март, но бе наказан от Спортната комисия на щата Калифорния заради непремерените си действия срещу американската репортерка Дженифър Равало, която целуна по устата без нейно съгласие. На изслушването през юли правата на Пулев бяха възстановени след преминат курс за сексуален тормоз и платена глоба в размер на 2500 долара.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здрасти 👋

    6 5 Отговор
    Той и срещу кличко беше готов ама.! Продължи Напред.
  • 2 софия

    1 4 Отговор
    Да бе да ....
  • 3 Име

    4 4 Отговор
    С/у кои , айде да играе с/у Уайлдър, да му свие сърмите :))

    Коментиран от #4

  • 4 vasik atanasova

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Име":

    ха ха ха ха ха ха

    той ще го убие направо
    по добре да не играе с уалдър
    че е и на години
    трудно ще се въстанови
  • 5 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    0 0 Отговор
    Въпреки че много неща научи ,дори и на Кличко цuгaнuйте, макар и за кратко.Добави в тренировките малко крака, подобри Гарда,имаш нужда от по добра защита от силни удари и не на последно място, главата.Не стой като греда!И мисля че тогава имаш огромен шанс да спечелиш световните титли!