Last news in Fakti

31 Октомври, 2019 19:51 873 2

Джокович с победа №50 за сезона

  • новак джокович-
  • кайл едмънд-
  • мастърс 1000-
  • париж

Победи Кайл Едмънд и се класира за 1/4-финалите на тенис турнира от сериите Мастърс 1000 в Париж

Джокович с победа №50 за сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович победи Кайл Едмънд със 7-6(7), 6-1 за 1 час и 22 минути, за да се класира за 1/4-финалите на тенис турнира от сериите Мастърс 1000 в Париж. Световният №1 пропусна шест сет бола в първата част, включително три поредни в тайбрека, но от седмия опит успя да затвори частта. Във втория сет той нямаше проблеми и проби три пъти за крайната победа.

Сърбинът записа победа №50 през сезона срещу Едмънд. Той достига до това число за 12-та година и продължава борбата да запази лидерската си позиция в тениса с Рафаел Надал. Испанецът ще поеме водачеството след края на турнира в Париж, но Джокович ще запази шанс отново да поведе, ако Рафа не спечели титлата в зала „Берси" накрая на седмицата. Иначе следващият съперник на Джокович е Стефанос Циципас в повторение на 1/4-финала от Шангхай по-рано през месеца. Тогава гъркът надделя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    1 1 Отговор
    Нашия ше го бие на пиене
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.