4 Ноември, 2019 23:05 3 671 4

Напрежение! Клоп се ядоса на Гуардиола

  • клоп се ядоса-
  • на изказване на гуардиола-
  • за мане-
  • ливърпул-
  • манчестър сити

Немецът не е особено доволен от някои коментари на Гуардиола

Напрежение! Клоп се ядоса на Гуардиола - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана недоволен от коментар на неговия колега в Манчестър Сити Хосеп Гуардиола. По-специално немецът не прие добре изказването на Пеп, че Садио Мане понякога се "гмурка в наказателното поле".

"Не исках да говоря много за това. Не съм в настроение за Ман Сити. Не съм на 100% сигурен дали той имаше предвид конкретно Садио, или говореше за нас като цяло. Не чух да споменава името на Садио. Не разбирам как той (Клоп визира Гуардиола) може да знае за всеки инцидент по време на нашия мач толкова бързо, след като той се е случил. Хората от другите клубове винаги го правят. Но Садио не е симулант. Имаше такава ситуация в мача с Астън Вила, когато той усети контакт и падна. Може би това не беше дузпа, но със сигурност имаше контакт. Не е като да подскачаш на един крак или да се правиш, че някой те е ударил. Всички дузпи, които получи в другите мачове, бяха правилно отсъдени. На 100% съм сигурен, че ако подобно нещо се случи на Ман Сити, те ще искат дузпа, защото някой е ритнал в наказателното поле техен играч и това е нарушение. Изобщо не съм в настроение да говоря за Ман Сити", заяви Клоп.

Ливърпул и Манчестър Сити се срещат идната неделя на Анфийлд от 18:30 в сблъсък на 1-ия срещу 2-ия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УЕФА

    12 12 Отговор
    Споко Клопо, цигането ти върти цигански номера преди мача.
  • 2 Kurti

    5 7 Отговор
    Това да не е реклама на опел е луд !!!
  • 3 Ливърпулчо

    3 5 Отговор
    Ред е и на Муунчестър Сити
    Не му обръщайте внимание на
    този "ром"...
    Леле колко съм деликатен!
  • 4 Истината

    8 5 Отговор
    НАЙ големите LIVERPOOL !!!!!!!