Last news in Fakti

5 Ноември, 2019 15:35 1 370 0

Нарекох Венгер ''задник'' и ''ч•киджия'', признава бивш футболист на Арсенал

  • никлас бендтнер-
  • бивш футболист на арсенал-
  • книга-
  • признание-
  • конфликт с венгер

На следващия ден Никлас Бендтнер се извинил на французина

Нарекох Венгер ''задник'' и ''ч•киджия'', признава бивш футболист на Арсенал - 1
Никлас Бендтнер

Скандалният датски футболист Никлас Бендтнер призна, че по време на кариерата си в Арсенал е нагрубил тежко тогавашния мениджър на тима Арсен Венгер. Опитният френски треньор блокирал трансфер на Бендтнер в Кристъл Палас през лятото на 2013 година, заради което нападателят го нарекъл ''задник'' и ''ч•киджия''.

''Беше около 20:00 часа от последния ден на трансферния прозорец. Тогава Венгер ми се обади и започна директно: ''Не успяхме да намерим нов нападател и по тази причина ти ще трябва да останеш като резервен вариант. Това ще ти е работата през следващата година.'' Затворих телефона и погледнах агента си Том Бруукс, който само повдигна рамене. Тогава аз набрах Венгер, изричайки по негов адрес много грозни и неуважителни думи като ''задник'' и ''ч•киджия''. Обясних му, че вече няма как да се харесваме и че за двете страни е най-добре да се разделим. Не спах цялата нощ след това, а на сутринта отидох директно в офиса му и почуках на вратата. ''Трябва да ме извините за нещата, които изрекох вчера'', бе изречението, с което започнах. Истината беше, че не исках да съм враг на Венгер. Той и Мортен Олсен (бивш нациолен селекционер на Дания) са може би хората, които най-малко исках да разочаровам'', разкрива Никлас Бендтнер в новата си книга ''Both Sides''

Година по-късно датчанинът напусна ''Артилеристите'' и премина в Волфсбург. В момента той е състезател на ФК Копенхаген.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА