Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 09:14 1 132 0

Нова порция вълнуващи битки в Шампионската лига днес

  • шампионска лига

Осем мача от 4-ия кръг на груповата фаза гледаме тази вечер

Нова порция вълнуващи битки в Шампионската лига днес - 1
Снимка: Facebook

Тази вечер ще се изиграят още осем мача от четвъртия кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Снощните двубои вдигнаха сериозно адреналина на феновете, а очакванията са и днес да станем свидетели на вълнуващи сблъсъци.

В група А са срещите Реал Мадрид - Галатасарай и Пари Сен Жермен - Брюж. Парижани записаха три победи дотук и днес ще се опитат да вземат и четвърта и да си гарантират първото място в групата. Реал Мадрид от своя страна има само четири точки и успехът над Галатасарай е задължителен, за да не трепери в оставащите два кръга.

В група В са срещите Байерн - Олимпиакос и Цървена звезда - Тотнъм. Баварците, които уволниха треньора Нико Ковач, записаха три победи с впечатляваща голова разлика от 13:4 и гледат уверено към 1/8-финалите. В Белград местният Цървена звезда и Тотнъм ще се изправят в директен дуел за второто място и двубоят се очаква с повишен интерес.

В група С се срещат аутсайдера Аталанта и Манчестър Сити, като за тима от Бергамо това е последен шанс да запази шансове за третото място и продължаване в Лига Европа.

В другия мач се изправят Динамо Загреб и Шахьор Донецк, които имат по четири точки и в спора помежду си до голяма степен ще определят кой ще завърши след безгрешния Сити в потока.

Много интересни са и мачовете в група D, където за лидерската позиция се борят Ювентус и Атлетико (Мадрид). Торинци гостуват на Локомотив в Москва и нямат право на отпускане, ако искат да финишират първи в групата. В същото време “дюшекчиите” са гости на Байер (Леверкузен), който върви без актив. Нова загуба на “аспирините” ще усложни задачата им за третото място и те са готови да дадат всичко от себе си, за да спасят кампанията в евротурнирите.

От 19,55 часа
Байерн Мюнхен - Олимпиакос
Локомотив Москва - Ювентус

От 22,00 часа
Пари Сен Жермен - Брюж
Реал Мадрид - Галатасарай
Цървена звезда - Тотнъм
Динамо Загреб - Шахтьор Донецк
Аталанта - Манчестър Сити
Байер Леверкузен - Атлетико Мадрид


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА