Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 13:18 1 156 1

Челси повтори 14-годишно постижение в Шампионската лига

  • челси-
  • шампионска лига-
  • франк лампард-
  • аякс

Възпитаниците на Франк Лампард губеха с 1:4, но успяха да стигнат до равенство

Челси повтори 14-годишно постижение в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Челси стана първият британски клуб от 14 години, който успява да навакса изоставане от три гола в един мач от Шампионската лига. Възпитаниците на Франк Лампард губеха с 1:4 от Аякс, но успяха да стигнат до равенство.

При резултат 2:4 двама от защитниците на гостите бяха изгонени от терена с червени картони.

Предният клуб, който е постигнал такова постижение е Ливърпул във финала на Шампионската лига през сезон 2004/2005. Тогава отборът на Рафаел Бенитес губи с 0:3 от Милан, стига до равенство 3:3 и печели мача след дузпи.

В хода на първото полувреме на мача с Аякс тимът на Челси допусна три гола, а това се случва със "сините" за първи път в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти

    0 0 Отговор
    Не ми ги хвалете, ами обсъдете най-сетне тая нагла съдийска корупция. На нищо не прилича така да се повлиява на развоя на мача против видимо по-добрия отбор на терена.