Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 11:13 974 0

Голмайсторът на ЦСКА виси

  • цска-
  • евандро да силва

Евандро да Силва е единственият с потенциална санкция, докато дефанзивните състезатели нямат сериозни проблеми с картоните

Голмайсторът на ЦСКА виси - 1
Снимка: ПФК Черно море

Водещият реализатор на ЦСКА Евандро да Силва вече виси с жълти картони. Интересното е, че офанзивният играч е единственият с потенциална санкция, докато дефанзивните състезатели нямат сериозни проблеми с картоните, изчисли „Тема Спорт“.

При победата с 2:0 над Черно море на "Тича" Евандро получи четвъртото си официално предупреждение от началото на сезона и при следващо ще бъде наказан за една среща. От началото на сезона южноамериканецът има 8 попадения в елита и 3 в Лига Европа.

В събота ЦСКА приема Славия, а след това предстои гостуване на Ботев (Враца). На 1 декември „червените“ са домакин на Лудогорец, преди да дойдат двете поредни гостувания на Арда за Купата и за първенство.

Другите, санкционирани вчера, са с доста по-малко картони - Coy, Малинов и Пинто имат по 2, а Жеферсон и Мазику бяха декорирани за първи път. С по 3 картона пък са Кери и Тиаго.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА