6 Ноември, 2019 22:20 1 403 2

Вратарят на Лудогорец: Утре ще е по-тежко

  • лудогорец-
  • лига европа-
  • еспаньол-
  • пламен илиев

Илиев не очаква Еспаньол да промени тактиката

Вратарят на Лудогорец: Утре ще е по-тежко - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев заяви, че Еспаньол няма да промени тактиката си в сравнение с първата среща в Разград. Това се случи на пресконференцията преди утрешния мач в Барселона.

„В Разград не ни позволиха да изнасяме топката както искахме. Първото полувреме не се получиха нещата, второто малко се получиха, но не достатъчно. Не мисля, че те ще променят нещо в тактиката си за утрешния мач. Важен мач и за двата отбора. Трябва да ни вдъхновява това, че играем за първото място. Напрежение има във всеки мач, но това е неизменна част от футбола. Очакванията към нас са винаги големи. Очаква ни доста тежък мач. Моите очаквания са, че утре вероятно ще е по-тежко“, каза Илиев.

Стражът на разградчани заяви, че не се интересува от другия двубой в групата, тъй като всичко зависи от Лудогорец. Ние трябва да свършим работата, не трябва да очакваме някой да ни помага. Има още три мача до края на груповата фаза, всичко е възможно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еврофутболен специалист.

    3 2 Отговор
    Най лесния мач който ще играя на точен резултат и ще го позная като първия а резултатът ще е 1:1.

    Коментиран от #2

  • 2 Лудогорец8

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Еврофутболен специалист.":

    Този мач е троен от всякъде! Не се заблуждавай, че е толкова лесен. Лудогорец може да направи всичко когато играе навън. И хайде късмет на нашите дано бият.