Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 22:10 1 625 0

Ювентус се класира за елиминациите с късен гол (ВИДЕО)

  • ювентус-
  • шампионска лига-
  • локомотив москва
Ювентус се класира за елиминациите с късен гол (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Ювентус победи с 2:1 Локомотив (Москва) като гост в двубой от четвъртия кръг на група D в Шампионската лига и така си осигури участие на 1/8-финалите на турнира. Точни за “Старата госпожа” бяха Аарън Рамзи (4’) и Дъглас Коста (90+3’), а гола за домакините отбеляза Алексей Миранчук (12’).

Маурицио Сари бе направил цели 7 промени в стартовия си състав след победата с 1:0 над Торино. Местата си запазиха единствено вратарят Войчех Шчесни, капитанът Леонардо Бонучи, халфът Миралем Пянич и голямата звезда Кристиано Роналдо. Домакините пък бяха подредени в 4-4-2, като двамата в атака са Едер и Миранчук.

Ювентус поведе още в 4-ата минута, когато след пряк свободен удар на Роналдо вратарят Гилерме изпусна топката, която мина между краката му, а Рамзи я добута във вратата от голлинията и така попадението беше записано на неговото име. Това е и гол номер 300 за торинци в историята на Шампионската лига.

Домакините обаче не се забавиха и изравниха едва осем минути по-късно. Тогава Миранчук засече центриране с глава, като ударът му срещна страничната греда, но при добавката си беше точен за 1:1. В 22-ата минута той можеше да стигне до своя втори гол в мача, но от няколко метра с глава насочи топката над вратата. В 33-ата Гилерме изби в корнер шут от воле на Гонсало Игуаин.

В 56-ата минута Гилерме изби удар на Роналдо от границата на наказателното поле. В 78-ата Бонучи от голлинията спря изстрел на Жоао Марио.

В последните секунди на продължението влезлият като резерва Дъглас Коща вкара за 1:2 след добро разиграване с Гонсало Игуаин.

Въпреки победата на Юве, медиите в Италия със сигурност ще обърнат сериозно внимание на начина, по който реагира Роналдо в момента, в който беше заменен.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА