7 Ноември, 2019 07:20 1 182 0

Икарди класира ПСЖ на1/8-финалите на ШЛ (ВИДЕО)

  • шампионска лига-
  • пари сен жермен-
  • мауро икарди-
  • кейлор навас

Кейлор Навас спаси дузпа

Икарди класира ПСЖ на1/8-финалите на ШЛ (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Пари Сен Жермен постигна минимална победа с 1:0 като домакин на Брюж в двубой от четвъртия кръг на група А на Шампионската лига. Така френският първенец си осигури място на 1/8-финалите в турнира, записвайки само победи в досегашните си мачове.

Единственото попадение в мача отбеляза Мауро Икарди в 21-ата минута. В 52-ата асистиралият за гола Колин Дагба пропусна да се разпише, нацелвайки гредата. В 76-ата минута гостите получиха правото да изпълнят дузпа след нарушение на Тиаго Силва срещу резервата Мбайе Диане. Последвалият шут на нападателя обаче беше избит от Кейлор Навас, който по този начин съхрани победата за своя тим.

ПСЖ продължава да е убедителен лидер в групата с 12 точки. Вторият Реал Мадрид е със 7 пункта, Брюж остава с 2 точки на третата позиция, а Галатасарай е последен само с 1 пункт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА