7 Ноември, 2019 10:51 4 923 7

Битката на Кобрата ще започне доста по-рано

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • райдъл букър

Срещата от галавечерта в зала "Чукчанси Парк" във Фресно, Калифорния, ще стартира около 5.00 часа сутринта на 10 ноември

Битката на Кобрата ще започне доста по-рано - 1
Снимка: БГНЕС

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев излиза по първи петли в неделя в грандиозен двубой срещу американеца Райдъл Букър. Срещата от галавечерта в зала "Чукчанси Парк" във Фресно, Калифорния, ще стартира около 5.00 часа сутринта на 10 ноември.

Двубоят на Кобрата е предпоследен от програмата, затова ще се проведе малко по-рано от първоначално очакваното.

Това ще е първи мач за българския боксьор в тежка категория след скандала около целувката с Джени Равало. Последният му двубой се състоя през март, когато победи румънеца Богдан Дину отново в Калифорния.

Най-добрият български боксьор залага статута си на задължителен претендент за титлата на IBF и ще търси нокаут срещу Райдъл Букър, за да насочи вниманието си изцяло върху евентуален двубой срещу победителя от Анди Руис и Антъни Джошуа.

Съперникът на Пулев е с баланс от 26 победи и 2 загуби, като точно половината от успехите му са с нокаут.

Райдъл Букър започва кариерата си силно, но тя бива прекъсната за цели 12 години, след като влиза в затвора през 2005 г. След излизането си през 2017 г. подновява изявите си на ринга. За последно американецът участва в двубой през юни, когато печели с отказване.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    11 0 Отговор
    Ще си навия два будилника за да стана 4.45 да го гледам.
  • 2 ехо някой знае ли

    4 0 Отговор
    по коя тв ще го дават
  • 3 Киро

    7 6 Отговор
    На тоя пак му намериха някакъв световно неизвестен.Веднъж имаше мач с класен боксьор и го биха като тупан.
  • 4 Пулев

    6 2 Отговор
    Гледайте ме в Неделя 4.30 Диема спорт
  • 5 Борис

    6 1 Отговор
    Киро много си Т...П, Можеби ти си постигнал повече ?К........Л.Каво значени е дали бие или пада важно е че е Българин к.......л.можеше да вземе немски паспорт и да се бие за тях и щеше да е подобре за него,но него е направил. Д..........о
  • 6 Капитана

    6 1 Отговор
    Българи,подкрепете Кобрата,не го плюйте и обиждайте!
    Лично аз го подкрепям и се радвам,че този Български боксьор достигна до това високо ниво в профи-бокса в тежка категория,помислете досега не е имало и надали скоро ще има друг Българин да достигне до такова високо ниво при тежките боксьори.
    Жела я му успех и да постигне ПОБЕДА!!!
  • 7 ЕКСПЕРТА

    4 0 Отговор
    е дано да бие , мача е много важен.