Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 11:46 1 594 0

Владо Стоянов се завръща

  • владо стоянов-
  • лудогорец-
  • национален отбор

Той преживя изключително тежки дни, но изглежда, че нищо не бе в състояние да го откаже от футбола

Владо Стоянов се завръща - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Лудогорец Владо Стоянов е съвсем близо до завръщане на терена. Стражът получи рядко тежка контузия преди две години и половина по време на тренировка на националния отбор на България. Вследствие на това претърпя няколко операции, тъй като след първата интервенция получи усложнение. Той преживя изключително тежки дни, но изглежда, че нищо не бе в състояние да го откаже от футбола.

Владо показа воля и характер и нищо чудно скоро отново да го видим в игра. Вратарят дори попадна сред избраниците на Станислав Генчев за двубоя от груповата фаза на Лига Европа в Барселона срещу Еспаньол. Той проведе и официална тренировка преди битката с испанците. Не е ясно дали Стоянов ще попадне в групата за мача, тъй като в разширения списък са Ренан и Пламен Илиев, но е факт, че е все по-близо до завръщане в игра. Направи впечатление, че стражът тренира със специална наколенка, която предпазва коляното му.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА