7 Ноември, 2019 17:24 2 401 4

"Хамилтън вече мисли за Ферари"

  • люис хамилтън-
  • формула 1-
  • мерцедес-
  • ферари

Думите са на бившия световен шампион Жак Вилньов

"Хамилтън вече мисли за Ферари" - 1
Снимка: БГНЕС

Люис Хамилтън вече мисли за преминаване в екипа на Ферари. Това твърди световният шампион за 1997 г. Жак Вилньов. Миналия уикенд в Остин британецът спечели своята 6-а титлата във Формула 1 и 5-а с Мерцедес. Той има договор с тима и за 2020 г.

Шефът на Мерцедес Тото Волф обаче призна, че преговорите за нов договор с Люис още не са започнали. Според австриеца в Мерцедес могат да намерят негов достоен заместник, ако Хамилтън реши да напусне и премине във Ферари.

„Люис иска да притежава всички рекорди и да побеждава с Ферари може да е финалната му стъпка, коментира Вилньов пред италианския Sky Sports. – Предполагам, че той вече мисли за това.“

Според бившия пилот на Ферари Еди Ървайн Хамилтън вече е постигнал повече от Шумахер, тъй като е било нужно да се бори срещу съотборниците си. Докато тези на Михаел е трябвало да го пропускат пред себе си.

Преди няколко седмици Макс Верстапен изрази мнение, че Хамилтън е спечелил толкова много титли заради това, че не е имал достатъчно силни съекипници в Мерцедес през годините.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Енцо Ферари

    8 2 Отговор
    Направи я тази грешка, направи я...
  • 2 Така мисля

    10 3 Отговор
    Ферари не е това , което беше !
  • 3 Пантев

    4 3 Отговор
    Само Редбул
  • 4 бегай бре

    9 3 Отговор
    ..няма как някога да постигне повече от Шуми..,поне в духовен план...,защото Шуми печелеше сърцата на хората,имаше харизма имаше присъствие ,а това къдраво червейче някак ми е безличен,0 симпатия,а скоро разбрах че е бил подобрил рекорд на Фанджо - тъжно,но факт,просто пилотите от едно време някак си имаха повече дух..,беше яко да ги гледаш...сега само за кинти,цомби и прически мислят....