Last news in Fakti

10 Ноември, 2019 18:30 4 976 3

Сериозен проблем пред Шарл Льоклер, Ферари се чудят какво да правят

  • шарл льоклер-
  • заплашен от наказание-
  • чудят се какво да правят-
  • ферари

Младият състезател на Ферари е заплашен от наказание

Сериозен проблем пред Шарл Льоклер, Ферари се чудят какво да правят - 1
Снимка: Ферари

Шарл Льоклер може да получи наказание в решетката за предстоящата в края на следващата седмица Гран при на Бразилия, пише сайтът clubs1.bg.

В предишния кръг в Остин пилотът от Монако имаше проблеми с теч на масло и се наложи задвижващата му система да бъде сменена с по-стара от предишната втора спецификация.

С нея той кара в състезанието в САЩ и завърши 4-и. Тя обаче бе със занижени режими и се смята, че е с доста изчерпан ресурс. Затова би било голям риск тя да се използва отново в Бразилия.

Затова във Ферари ще се опитат да оправят проблема с мотора от 3-ата спецификация, използван от Гран при на Италия насам. Ако не успеят, то Льоклер ще трябва да използва нов мотор от 3-ата версия. А това ще означава наказание в решетката от поне 10 позиции.

Според информация на Motorsport във Ферари още се чудят какво решение да вземат. Тестовете в Маранело до момента са показали, че проблемният двигател от Остин може да се използва до края на сезона.

С оглед на това, че шампионатът е решен, то има и логика в тима от Маранело да внедрят нова задвижваща система в колата на Льоклер, в която да бъдат изпробвани нови компоненти за 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    6 16 Отговор
    Там му е мястото,да го видя тогава,този калитко
  • 2 Ало, ало

    4 1 Отговор
    Това съм аз , Льоклер !
  • 3 Ооооооооооо

    2 0 Отговор
    По добре е да сложат чисто нов двигател