11 Ноември, 2019 07:04 1 163 0

Солскяер: Това бе най-добрият ни мач..

  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • брайтън

Ако не получим увереност от това, не знам какво друго би ни помогнало

Солскяер: Това бе най-добрият ни мач.. - 1
Снимка: БГНЕС

Оле Гунар Солскяер остана изключително доволен от победата на неговия Манчестър Юнайтед с 3:1 над Брайтън. Мениджърът на "червените дяволи" е впечатлен от представянето на неговите играчи в този мач. Норвежецът смята, че това е бил най-силният двубой на “Червените дяволи” от началото на сезона.

“Да, смятам, че това бе най-доброто ни представяне от началото на сезона. Разбира се, може да се върнем и към мача с Челси, но смятам че днес реакцията след като получихме гол бе фантастична. Понякога съм казвал на играчите след като вкарат един или два гола, да продължат да търсят още. Днес не знам как не победихме с пет, шест или седем. Никой не знае. Но това бе много вълнуващ и интересен двубой и момчетата се забавляваха на терена. В тези шест седмици след последната почивка за националните отбори, започнахме срещу Ливърпул и записахме пет победи и една загуба. Разбира се, мачът с Борнемут бе разочароващ, но ние получихме много отговори какво трябва да правим и ако не получим увереност от това, не знам какво друго би ни помогнало”, заяви Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА