11 Ноември, 2019 07:10 1 861 0

В Германия: Футболист изблъска треньор и предизвика меле

  • айтрахт франкфурт-
  • фрайбург-
  • първа бундеслига
В Германия: Футболист изблъска треньор и предизвика меле - 1
Снимка: БГНЕС

По време на мача от Първа Бундеслига между Айтрахт Франкфурт и Фрайбург (0:1) се разигра изключително неприятна ситуация.

Аржентинският защитник Давид Абрахам инициира скандал, който най-вероятно ще доведе до сериозни последици.

В края на срещата при резултат 0:1 бранителят на Айнтрахт умишлено изблъска треньора на Фрайбург Кристиан Щрайх, поваляйки го на земята. Резервната скамейка веднага скочи върху провинилия се играч, но неговите съотборници се опитаха да го защитят.

Главният съдия показа жълт картон на Давид Абрахам, който се превърна в червен за защитника.

33-годишният бранител носи екипа на Айнтрахт от 2015 година. През настоящия сезон в Германия той взе участие в 8 срещи, в които се разписа веднъж. Договорът на аржентинеца с тима е до лятото на 2021 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА