Last news in Fakti

11 Ноември, 2019 11:07 2 452 8

Кобрата: По-удобен ми е Анди Руис

  • кобрата-
  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • анди руис-
  • антъни джошуа
Кобрата: По-удобен ми е Анди Руис - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев заяви, че по-удобен съперник в борбата за световната титла би бил Анди Руис-младши. Въпреки, че като цяло за Кобрата не било от значение срещу кого измежду него и Антъни Джошуа ще се изправи в евентуален мач.

Руис и Джошуа ще се срещнат отново на 7-и декември в мач реванш за титлите на IBF, WBO и WBA в тежка категория, а победителят е задължен да се бие с Кобрата.

„Видяхте, че външният вид на един боксьор няма никакво значение – това не е бодибилдинг. Боксът е сериозен спорт с големи традиции. Човекът трябва да има огромна физическа подготовка, технически умения, опит. Не е просто един външен вид и една реклама, така че рингът е сериозно нещо.”

„На мен би ми бил по-удобен Анди Руис, но от друга страна, когато съм играл срещу подобен тип боксьори като Джошуа, те са ми били изключително удобни.

Бил съм много по-бърз от тях. Понякога стилът на Анди Руис е по-неудобен, както беше Райдъл Букър. Важното е да има тежки попадения, които да нанесат максимални поражения на противника. А когато има един стълб, който не се движи толкова, е много по-лесно. Тепърва ще стане ясно, аз също съм любопитен. Аз ще гледам галата на 7-ми декември на живо.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 с две думи

    41 1 Отговор
    С две думи Анди му е по-удобен, но понякога джошуа му е удобен и също така Анди не му е удобен
  • 2 Разбирач

    29 3 Отговор
    Ти ако знаеш на него колко си му удобен...

    Коментиран от #6

  • 3 Жоро

    24 2 Отговор
    От нашия се печелят малко пари така че със сигурност пак ще го преметнат.
  • 4 стоян георгиев

    11 1 Отговор
    няма място за сравнение между руис и джошуа за кобрата.единия е висок и дисциплиниран олимпииски шампион ,другия е нисък импровизатор с тежък удар и здрава брадичка.при една дисциплинирана игра кобрата лесно ще се справи с руис,но не виждам оръжия срещу джошуа.та дано мексиканеца победи в което се съмнявам,но и при предния мач никои не му даваше шанс.джошуа обаче явно има проблеми с ниски боксьори ,подобна драма имаше и с поветкин,само дето руснака не успя да го нокаутира въпреки тежките си удари.
  • 5 Бля-бля..

    5 2 Отговор
    Да не се среща с Усик , тогава ,ще е мнооо неудобен за Пулю и бой ще има о сиир Пулю мнооого е смел с неизвестни и ляляка много . Видяхме го с Кличко , край на коментара ,:,-):,-):-D:-):-)
  • 6 джаба

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Разбирач":

    ОХЛЮВ ,АЗ ДА НЕ СЪМ МАЛОУМЕН КЮТЕКЧИЯ БЕ ,НА ТОЗИ ГЛАВАТА СЛЕД МАЧ С ДЖОШУА ЩЕ Е КАТО ПРЕСПАНСКА КАМБАНА ,АЗ МАЙТА Я ПАЗЯ ,ДА ДАВА АКЪЛ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дедо1

    3 0 Отговор
    Ребри Кобра,само бой по неграта