Last news in Fakti

11 Ноември, 2019 18:20 2 561 4

В Италия: Роналдо напуснал стадиона? А допинг контрол?

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • допинг контрол-
  • смяна

Касано разказва как го грозяла санкция от две години

В Италия: Роналдо напуснал стадиона? А допинг контрол? - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Рома Антонио Касано направи интересно изказване по повод скандалите с Кристиано Роналдо, пише gol.bg.

Голямата звезда на шампиона Ювентус беше сменен в 55-ата минута по време на снощното дерби с Милан, спечелено от "бианконерите" с гол на резервата на португалеца – Пауло Дибала.

Петкратният носител на Златната топка не е догледал мача докрай и е напуснал "Алианц Стейдиъм" три минути преди последния съдийски сигнал.

Касано разкри, че преди години се е забъркал в същата ситуация и това едва не му е докарало двугодишна дисквалификация. "Наистина ли си е тръгнал по-рано от края на мача? Това е забранено, защото после се извършва допинг контрол", разбуни духовете Касано в интервю за Corriere dello Sport.

"Направих същото преди 12 години на дербито Рома – Лацио. Фабио Капело ме смени, разсърдих се и се прибрах у дома. Но се налагаше да се върна, защото трябваше да премина допинг тест. Ако го бях пропуснал, ме грозеше дисквалификация от 2 години", добави Касано.

Не е ясно дали Кристиано е бил сред избраните за проверка играчи и дали е напуснал стадиона с нечие разрешение. За втори пореден мач на Юве Маурицио Сари го заменя с Дибала. Първият беше срещу Локомотив Москва (2:1) в Шампионска лига и тогава Роналдо отказа да поздрави треньора.

И при двата случая поведението му беше оправдано с контузия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тольо

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бммм":

    Не дюнерджии :D:D:D
  • 3 Тольо

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бммм":

    Не дюнерджии :D:D:D
  • 4 Алфа Вълкът

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бммм":

    Искат да кажат, че Дибала е сменил Кристиано Роналдо...