Last news in Fakti

11 Ноември, 2019 10:28 2 217 3

Сари коментира проблема с Роналдо

  • роналдо-
  • ювентус-
  • маурицио сари
Сари коментира проблема с Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари коментира какво е провокирало смяната на звездата на тима Кристиано Роналдо в дербито с Милан.

Португалецът беше заменен, а това не му хареса като той си тръгна преди края на двубоя. Това беше и втори мач, в който Роналдо бива заменян.

"Неголеми проблеми с коляното той изпитва в продължение на месец. В резултат на натъртване по време на тренировка той има повредени колатерални връзки", коментира треньорът.

"Когато тренира интензивно или играе в мача, той нарушава баланса, възниква хиперкомпенсация, поради която мускулите и бедрата на прасеца страдат. Всичко това се отразява на играта му и сега той не е в най-добрата форма", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    5 1 Отговор
    Преголямо внимание се отделя на Рони.
  • 2 Геро

    4 1 Отговор
    Местим , дружно и не спим
  • 3 Kostsdin

    1 0 Отговор
    Aз мисля че Ронaлдо знaе кaкво прaви с животa.