Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 10:59 1 527 3

Валери Божинов каза за бъдещето си

  • валери божинов-
  • ботев враца-
  • антони здравков-
  • сашо ангелов

Радвам се, че Тони Здравков стана треньор на нашия отбор

Валери Божинов каза за бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов остава в Ботев Враца. Това обяви самият той пред gong.bg.

"Продължавам да играя за Ботев Враца. Надявам се скоро да прекъснем негативната серия. Целта пред нашия отбор е да спечели колкото се може повече точки до края на шампионата. Най-важно е да изпитваме удоволствие от футбола и да се забавляваме", заяви нападателят.

Бившият национал е доволен, че отново ще има възможност да работи с Тони Здравков.

"Радвам се, че Тони Здравков стана треньор на нашия отбор. Познавам го добре, тъй като съм работил с него в Левски. Именно той ме привлече първия път на Герена. Здравков имаше възможност да работи и в Лудогорец, където със сигурност е научил много. Надявам се да го пренесе в Ботев Враца. Здравков ми направи много добро впечатление. Личи си, че през последната година е претърпял развитие. Разбира се, че не може да сравняваме Лудогорец с Ботев Враца. Там качеството е много по-високо, но въпреки това смятам, че ние разполагаме с добри футболисти и имаме сили да постигнем положителни резултати", каза още Божинов.

Той не подмина темата и с бившия вече треньор на Ботев Враца Сашо Ангелов.

"Моят баща Сашо Ангелов е легенда на Ботев Враца и това не е само мое мнение, а на още много хора. Не е случайно изказването на ръководството и кмета на Враца, че вратите на клуба винаги са отворени за него. Той даде много на отбора, но във футбола няма нищо вечно", завърши нападателят.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Божинката

    3 0 Отговор
    Бъдещето ми е : Чалготеки , кучки и "трепни-трепни"..........да треперят.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.