Last news in Fakti

13 Ноември, 2019 11:20 2 210 2

Ето какви правила и глоби налага Лампард в Челси

  • франк лампард-
  • челси-
  • висша лига

Закъснение за началото на тренировка се наказва с 20 000 паунда

Ето какви правила и глоби налага Лампард в Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджър №1 за месец октомври във Висшата лига Франк Лампард е наложил доста сериозен вътрешен ред, откакто пое Челси през лятото.

Бившият английски национал е стиснал желязна хватка в опит да подобри дисциплината в отбора, а за целта е въвел строги правила и глоби.

Закъснение за началото на тренировка се наказва с 20 000 паунда. Позвъняване на телефона по време на отборни срещи води до глоба от 1000 паунда. Ако футболист се забави за пристигането си на подобни срещи, всяка минута закъснение води до 500 паунда финансова санкция.

Липсата на строго определено облекло при гостуванията носи глоба от 1000 паунда. 5000 паунда пък е наказанието за играч, който при визита на друг отбор не се върне с клубния автобус без предварително одобрение от Лампард.

Най-фрапиращо изглежда предвидената санкция от 10 000 паунда за футболист, който не докладва заболяване и контузия преди почивен ден или 90 минути преди началото на тренировка. Това до голяма степен се прави, за да се предотврати разпространението на някое заболяване из целия отбор.

На фона на заплатите в Челси тези глоби изглеждат смешни. Нголо Канте печели по 150 000 паунда на седмица, а Рос Баркли взима по 100 000 седмично. Това означава, че Баркли може да ходи при гостуванията на отбора със собствени дрехи цяла година и да си върне платените глоби само със заплатата, която му се полага до четвъртък.

Ето какви правила и глоби налага Лампард в Челси
Снимка: Twitter

ВЪТРЕШНИТЕ ПРАВИЛА НА ЧЕЛСИ ЗА СЕЗОН 2019/20
1.Закъснение за мач/заминаване за гостуване – 2500 паунда

2.Пристигане със закъснение за тренировка – 2500 паунда
(допълнителни 2500 паунда за всеки следващи 15 минути)

3.Закъснение за загряващо занимание във фитнеса – 1000 паунда

4.Закъснение за медицинска процедура – 2500 паунда

5.Закъснение за отборна среща – 500 паунда на минута

6.Закъснение за самата тренировка – 20 000 паунда

7.Позвъняване на телефон по време на хранене или на отборна среща – 1000 паунда

8.Появяване с грешно облекло за пътуване на отбора или преди мач – 1000 паунда

9.Отказ от пътуване с клубния автобус след мач без да е направено предизвестие от 48 часа до мениджъра или неговия асистент – 5000 паунда

10.Отказ или неявяване на корпоративни прояви – 5000 паунда

11.Липса на предупреждение за заболяване или контузия преди почивен ден или час и половина преди тренировка – 10 000 паунда

12.Закъснение за преглед при лекаря – 2500 паунда

* Всички глоби трябва да се платят в рамките на 14 дни, а след това санкцията се удвоява.
- Парите от глобите, наложени по решение на мениджъра, ще бъдат използвани за различни клубни активности и благотворителност.

Всички играчи са длъжни да спазват следните вътрешни правила:
* Трябва да спазват посочените им физически показатели, ако има отклонение се налага глоба
* Гостите и членовете от семейството на даден футболист трябва да бъдат оторизирани от мениджъра 24 часа преди тяхното посещение на клубната база, за да гледат тренировка
* Агентите на футболистите нямат право да присъстват на тренировъчната база, ако нямат среща с клубната управа
* След закуска столовата се затваря точно един час преди тренировката и няма да се правят никакви изключения за доставка на друга храна преди заниманието
* За предпазване от случаи на допинг, играчите трябва да информират мениджъра, ако им се налага да пътуват в чужбина извън предвидените дни от календара

Обърнете внимание, че клубът си запазва правото да предприема подобни действия, ако Бордът на директорите е преценил, че има нарушение на условията по договорите на играчите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    2 0 Отговор
    У нас закъснение за мач се наказва с бутилка уиски
  • 2 Labas

    0 0 Отговор
    Целта на наказанията не е да му вземеш заплатата ,а да му обърнеш внимание на простъпката .Елементарно бе Уотсън.