13 Ноември, 2019 11:40 1 515 5

Реал вади 400 млн. евро за Мбапе

  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • псж-
  • пари сен жермен

Договорът на нападателя с ПСЖ изтича през лятото на 2022 година

Реал вади 400 млн. евро за Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

Реал (Мадрид) подготвя нечувана оферта за Килиан Мбапе, твърди "Льо Паризиен".

Според френското издание испанският колос е готов да предложи умопомрачителните 400 милиона евро за 20-годишния нападател.

Сумата е направо безумна, тъй като рекордът за най-голям трансфер се дължи на ПСЖ. Парижани платиха 222 милиона евро на Барселона за Неймар.

Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича през лятото на 2022 година. От френския клуб признават, че нямат ресурс да задържат Мбапе, който също не проявявал интерес да остане.

За неговия подпис се натискат редица други грандове – Барса, Манчестър Юнайтед, но явно в Реал желанието да го вземат в редиците си е най-силно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    8 0 Отговор
    Не не, Не е реално! Само астероида ще управи нещата за сажеление!!!
  • 2 Гост

    7 1 Отговор
    Що за свят, що за противно и гнусно поведение е това? Това е годишния бюджет на София, а го дават за един ритни топковец, без който земята няма да спре да се върти. Иначе събираме пари за благотворителност от бедните да помагаме, нали?
  • 3 Бущата

    4 0 Отговор
    Абе доста далеч е от годишния бюджет на София, но пак са абсурдно много пари за един футболист.

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бущата":

    Не е толкова далеч, защото това са почти милиард лева. По груби сметки излиза, че около милион души струват колкото един ритнитопковец.
  • 5 соросоидни кърлежи

    2 0 Отговор
    и банани безплатно, цял живот..от всички европейски и българските запалянковци