Last news in Fakti

13 Ноември, 2019 19:40 994 2

Директор в ЦСКА на конференция с Атлетико, Валенсия, Севиля...

  • кристиано джарета-
  • цска-
  • конференция

Целта е да се избегнат агентите при трансфери

Директор в ЦСКА на конференция с Атлетико, Валенсия, Севиля... - 1

Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета посети престижна конференция в Мадрид на 11 и 12 ноември. Италианецът е бил там по индивидуална покана. Събитието в испанската столица е било посветено на софтуерната програма TransferRoom. Тя позволява на клубовете да водят директна комуникация помежду си при трансфери. В базата данни на програмата са публикувани данните на стотици футболисти, включително информация като тяхната заплата и трансферна сума.

Продуктът се използва от спортни директори, мениджъри и скаути в цял свят. На събитието са били поканени 170 души от 140 клуба, базирани в 31 държави, пише "Тема спорт".

Джарета бе единственият представител на български тим. Най-много бяха пратениците от Англия - 31 и Испания -17. Сред представените клубове бяха Атлетико Мадрид, Валенсия, Севиля, Виляреал, Евертън, Уулвърхамптън, Лийдс и Кристъл Палас. Идеята на TransferRoom е да ограничи влиянието на футболните агенти върху сделките и да концентрира разговорите директно между клубовете.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 DanielSoync

    0 0 Отговор
    порно видео бесплатно италия
    русская порно секс большой сиськи
    пизда в ебле крупным планом
    новинки орального секса
    порнушка кончи баб
    Мамки русское красоточка трахается со своим мужиком на только что купленном диване
    Грудастая азиатка еще никогда не занималась жестким сексом во время массажа со сквиртом
    Худенькая блондинка в леггинсах кончает от двух членов в своей маленькой розовой киске и крепкой попке - мжм с блондинкой
    Муж удивляется, как сексвайф обожает ебаться в жопу с посторонним мужиком
    Негр вылизывает киску белой девки после качественного минета