Last news in Fakti

13 Ноември, 2019 21:00 1 687 2

Телевизията на Домусчиев: Конгрес на БФС през юни

  • бфс-
  • конгрес

Кралев е спокоен

Телевизията на Домусчиев: Конгрес на БФС през юни - 1
Снимка: БГНЕС

Извънредният изборен конгрес на БФС трябва да се проведе на 5 юни 2020 година. Това съобщи Нова ТВ, която се позовава на свои източници.

Междувременно днес бе подадена жалба от Йордан Лечков към временния бос на футболния съюз Михаил Касабов. Самият Лечков пожела поста, като отбеляза, че е подал оставка на Изпълкома след оттеглянето на Борислав Михайлов, тъй като е участваше в кметските избори в Сливен.

Припомняме, че Борислав Михайлов подаде оставка преди около месец, като първите индикации за нов Изпълком, на който трябва да се избере нов президент, бяха за април месец. Очевидно обаче шефовете на футболната ни централа са взели друго решение.

"Има го предвидено в устава, трябва да се спазва. Ако той смята, че е ощетен, има пълното право да обжалва. Съдът да вземе решение. Аз не виждам нищо тревожно и нередно", заяви пък спортният министър Красен Кралев относно жалбата на Лечков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КЛЮКАР

    8 1 Отговор
    ГНУС.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.