Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 17:10 3 201 2

Тервел Пулев направи голяма заявка

  • бокс-
  • тервел пулев-
  • бъдеще-
  • михаил таков ще го тренира-
  • галавечер в пловдив-
  • 14 декември

''Очаквайте тепърва още по-добри мачове от мен'', заяви българският боксьор

Тервел Пулев направи голяма заявка - 1
Снимка: БГНЕС

Родният боксьор Тервел Пулев бе категоричен, че ще работи с досегашния си треньор Михаил Таков, като отбеляза, че няма никакви причина Таков да бъде смятан за временен негов наставник. По-малкият от братята Пулеви говори също за победата си над Курзава и бъдещето.

Тервел ще се боксира в основната битка на галавечерта на 14 декември в Пловдив. Съперникът му в зала "Колодрума" все още не е обявен, но се очаква мачът да бъде за интерконтиненталния пояс на WВА, както съобщи неговият мениджър Ивайло Гоцев.

В момента поясът е в ръцете на Ричард Риакпори, който обаче ще го оваканти, за да се бори за титлата на Великобритания.

"Продължаваме работа с Мишо Таков. Той не е временен вариант, не виждам причина да бъде такъв. Доволен съм от победата над Курзава. Опитен боксьор с 38 победи на професионалния ринг. Очаквах по-оспорван мач, защото преди две години се изправи срещу Влодарчик и загуби в четвъртия рунд, но ми се отвори възможност да приключа бързо срещата и го направих. Разбира се, и аз искам по-силни съперници, за да вървя напред и да ставам по-силен. Но всичко е много относително. Когато боксьорът е подготвен отлично, тогава противникът му може да изглежда по-слаб, но това да не е така'', заяви Тервел Пулев.

''Моята цел е да се развивам и да вървя нагоре. Това бе стъпка в правилната посока, след като 6 месеца не се бях качвал на ринга. Очаквайте тепърва още по-добри мачове от мен", сподели Тервел, който ще замине след две седмици за Германия, където ще продължи подготовката си за галавечерта в "Колодрума'', завърши по-малкият от братя Пулеви.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ханко Брат

    6 8 Отговор
    Тоя какъв е мунчо сапунчев.
  • 2 БРАВО

    11 3 Отговор
    Тервел е номер 1