Last news in Fakti

16 Ноември, 2019 21:59 1 318 1

Уелс с уверена крачка към Евро 2020

  • уелс-
  • евро 2020-
  • азербайджан

Възпитаниците на селекционера Райън Гигс не се подадоха на напрежението и взеха задължителния успех при визитата си на Азербайджан с 2:0

Уелс с уверена крачка към Евро 2020 - 1
Снимка: БГНЕС

Националният отбор на Уелс направи много сериозна крачка към класиране на Евро 2020. Възпитаниците на селекционера Райън Гигс не се подадоха на напрежението и взеха задължителния успех при визитата си на Азербайджан с 2:0.

Победата в Баку запази надеждите на „драконите” за директно класиране за финалите догодина все още живи. За целта обаче, Уелс ще трябва да надвие и тима на Унгария и да се надява по-късно тази вечер тимът на Словакия да загуби точки срещу Хърватия.

Резултатът в Азербайджан бе открит в 10-ата минута, когато Кийфър Мор бе точен с глава след великолепно центриране на Хари Уилсън от корнер. Самият Уилсън пък вкара втория гол в срещата, с който оформи и крайния резултат в мача и на практика осигури победата за своите.

Тимът на Уелс не остави никакви съмнения в превъзходството си и имаше още няколко добри положения да направи успеха си по-изразителен.

След изиграни седем мача от група Е до този момент, тимът на Уелс е трети с актив от 11 точки. Първите две места се заемат съответно от Хърватия и Унгария, които имат съответно 14 и 12 точки.

По-късно тази вечер е мачът между Хърватия и Словакия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слава Уелс

    1 0 Отговор
    Браво Уелс напред