Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 11:59 1 466 1

Правим всичко, за да преподпишем с Меси

  • лионел меси-
  • барселона

Но както той е казвал, Барса е на първо място

Правим всичко, за да преподпишем с Меси - 1
Снимка: БГНЕС

На “Камп Ноу” правят всичко по силите си да изключат възможността за напускане на Лионел Меси. Договорът му, който изтича през 2021 г., му дава опция да си тръгне още през идното лято и то за без пари. В тази връзка ръководството го изкушава да преподпише.

“Меси е ключов футболист за нас - заяви спортният директор Ерик Абидал пред Mundo Deportivo. - Знам, че президентът говори с неговите представители, за да е сигурен, че новият му контракт ще бъде подписан веднъж завинаги. Надявам се той да остане тук още много години и смятам, че точно така ще се получат нещата. Все пак това ще бъде решение лично на Лео. Но както той е казвал, Барса е на първо място. Той е на-добрият.”

Аржентинецът, който е на 32 години, разкри, че през лятото на 2017 г. наистина е бил готов да си тръгне от каталунския клуб, но просто не е имало кой да го купи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганьо

    0 1 Отговор
    Тоя мишок никъде другаде не може да играе, каде да си тръгне