Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 17:19 5 401 3

Меси на гости при шейх, иска да го купи

  • лионел меси-
  • турки ал-шейх-
  • алмерия

Бизнесменът е популярен в Испания с това, че е собственик на втородивизионния Алмерия

Меси на гости при шейх, иска да го купи - 1
Снимка: Twitter

Световната звезда Лионел Меси и няколко от неговите съотборници в националния тим на Аржентина посетиха дома на саудитския шейх Турки Ал-Шейх в Рияд. Бизнесменът е популярен в Испания с това, че е собственик на втородивизионния Алмерия, който е амбициран да влезе в Ла Лига. Заедно с любезния си домакин групата футболисти изгледаха мача на Алмерия с Елче, който завърши 1:1.

Отборът от Андалусия има само една победа в последните 10 мача, но е трети в Сегунда дивисион и има големи шансове за промоция. Точно в това Меси увери Ал-Шейх. Богаташът пък се закани шеговито, че най-много до пет години ще купи лидера на Барселона да играе в неговия отбор.

Сред останалите аржентинци в имението на шейха бяха Пауло Дибала, Серхио Агуеро, Джовани Ло Селсо, Родриго Де Паул и др.

Тимът на Аржентина беше в Саудитска Арабия за контролата си в Бразилия, която се игра в петък и беше спечелена от “гаучосите” с 1:0. Утре пък Меси и неговите съотборници излизат срещу Уругвай в Израел.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенда

    2 4 Отговор
    Ко? Не!
  • 2 111

    19 2 Отговор
    Страхотно заглавие, Меси иска да купи шейх!

    Коментиран от #3

  • 3 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "111":

    Има пари,купува шейх.Големи журналисти в бг,едно заглавие като хората немогат да съчинят.Ясно как са взели дипломи за журналисти.