Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 21:55 1 630 6

Лечков: Все още президент е Боби Михайлов

  • йордан лечков-
  • бфс-
  • борислав михайлов

Настоящото ръководство е легитимно, каза вицепрезидентът на БФС

Лечков: Все още президент е Боби Михайлов - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на футболния съюз Йордан Лечков даде доста неясен отговор на въпросите относно това кога ще бъде проведен Конгреса на БФС. Той също така допълни, че искрено се надява националната ни гарнитура да успее да се класира за финалите на Евро 2020.

„Видяхме повече хъс и желание. Трябва да поздравим момчетата, че се сбориха и взеха добър резултат“, заяви Лечков.

„Никой досега не се е месил на никой треньор в работата. Отказването на Ивелин от националния отбор не е мой проблем. Другата седмица има жребий и ще видим какво ще се случи. Пожелавам от сърце да се класираме на момчетата. Те са хората, които могат да изненадат всички“.

„След като този отбор може да бие отбори като Холандия, Чехия и Швеция, значи имат качество. Всичко зависи от тях, не от треньорите“.

„Рано или късно ще има Конгрес. Не мога да кажа кога ще излезе решението на съда. Все още президент е Боби Михайлов. Настоящото ръководство е легитимно“, завърши вицепрезидентът на БФС.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ачо Чалгарчето

    10 2 Отговор
    Споко бе, то в Бг все още премиер е АХМЕД ДОГАН!!!
  • 2 Тарабойша Хитранов

    17 0 Отговор
    Плешив крадец и некадърник - обра сленската община ,пропиля и осра хотела си и грам пара няма исега пак да лапаш .Инъче беше гениален и кадърен футболист , но прозд и необразован като колегите .Време е да си го кажеш по добре в Първа Немска отколкото в Спортното.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тиквун

    2 0 Отговор
    Какъв ни е примера такъв и шеф на Бфс
  • 6 Наглия

    4 0 Отговор
    Лечков е най-наглото същество в българският футбол.Може ли да си се провалил толкова много пъти и да продължаваш за ламтиш за още.Ако беше мъж досега да се е оттеглил.Ама веднъж пуснеш ли кокала няма връщане.Този от както е свършил с футбола нищо не е създал за да работи.Замо като пиявица смуче.Ми то как де напуска такава работа А.Заплатата върви ,ходиш безплатно ва мачове ,канят те собственници ва клубове по купони,плащат почивки,рушветите вървят абе сладка работа.Дано един ден си получат заслуженото .Попиляхте 2-3 поколения.После нямало футболисти.Напротив в момента има най много деца които тренират футбол от всякога до сега,но се къса нишката след 13-14 година.От там нататък са само чехльовци.А има много талантливи деца.Но няма дисциплина.