20 Ноември, 2019 12:18 2 082 2

Давид Вия обяви кой е най-добрият нападател в света

  • давид вия-
  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • барселона
Давид Вия обяви кой е най-добрият нападател в света - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Испания и Барселона Давид Вия е на мнение, че Хари Кейн е най-добрият нападател в света в момента. През този сезон Кейн има 10 гола в 15 мача за Тотнъм, а освен това стана голмайстор на квалификациите за Евро 2020 с 12 гола.

„Той е най-добрият нападател, или №9, в света в момента", каза Вия, който само преди седмица обяви, че прекратява кариерата си в края на годината.

„Той е страхотен в почти всичко, което прави и със сигурност е един от кандидатите за Златната обувка на Европейското първенство", добави Вия.

През лятото Хари Кейн бе свързван с трансфер в редица европейски грандове, но според Вия на него не му е нужно да напуска Тотнъм, за да изпълни целите си.

„Не е нужно да ходиш в друг отбор, за да се мотивираш. Хари винаги е играл за Тотнъм. Знам, че те не се справят много добре през този сезон, но не съм в главата му и не знам какво го очаква. Той ще бъде добър играч, където и да отиде и притежава таланта да играе в друго първенство", обобщи Вия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора Карчева Философова

    1 1 Отговор
    Не зная защо, но красивите и добри футболисти, ми са слабост, удоволствие е да гледаш, майстори на топката...!
  • 2 Don Paquito

    0 1 Отговор
    David Villa-Давид Виля