Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 15:32 1 239 0

Смененият селекционер на Испания: Захвърлиха ме

  • роберт морено-
  • луис енрике-
  • испански национален отбор-
  • селекционер

Разминаване с версията на президента на федерацията

Смененият селекционер на Испания: Захвърлиха ме - 1
Снимка: БГНЕС

Досегашният селекционер на Испания Роберт Морено се е оплакал на играчите от решението на Испанската футболна федерация да възстанови Луис Енрике за предводител на тима. През юни Лучо беше принуден да се оттегли заради здравословните проблеми на дъщеря му и на негово място застана 42-годишният му асистент. Вчера обаче Енрике беше върнат на поста, което не се хареса на Морено.

“Захвърлиха ме настрани, захвърлиха ме”, оплакал се изкаралият само 5 месеца на поста наставник, твърди “Марка”.

Президентът на федерацията Луис Рубиалес твърди, че Морено бил информиран за подготвяната промяна и дори сам бил изразил желание за връщането на Енрике.

Според AS обаче сега Морено подготвял официално изявление, в което да отхвърли казаното от Рубиалес. Треньорът дори отказа лична среща с президента, като изпрати адвокатите си на нея.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА