21 Ноември, 2019 12:15 2 759 8

Кубрат Пулев и Андреа може и да се съберат?

  • кубрат пулев-
  • андреа-
  • събират се?-
  • пулев потвърди раздялата

''С Андреа се разделихме, но не се знае нищо'', каза Пулев за bTV.

Кубрат Пулев и Андреа може и да се съберат? - 1
Снимка: БГНЕС

Любовта не е лесно нещо, но е движещата сила в нашия живот. Ще видим как ще се наредят нещата. С Андреа се разделихме, но не се знае нищо. Продължаваме напред и вярваме в хубавото бъдеще. Това заяви българската боксова звезда Кубрат Пулев за отношенията си с певицата в предаването "Тази сутрин'' по bTV.

Двамата бяха заедно дълги години, но изпълнителката обяви раздялата им през юли, само няколко дни след като кумуваха на свои общи приятели. Малко по-късно и Пулев потвърди за разлъката, но сега намекна за евентуалното им събиране.

Според различните информации, до разрива се е стигнало заради скандала с американската журналистка Джени Суши, която Кобрата целуна по устата след победата си над Богдан Дину през март. Боксьорът допълни, че си е направил нужните изводи от този случай.

"Аз съм шегаджия, но понякога хората не разбират моите шеги. Трябва да си ги премервам. Имаше разни специалисти, които очакваха Джени Суши да ми вземе 1 милион, да ми източи парите… Това са глупости. Не съм убил човек, това е просто една целувка."

"Справедливостта възтържествува. Знам, че не беше правилно. В България се целуваме за здрасти и чао, в Европа като цяло е по-различно от Щатите. Не очаквам по-нататъшно развитие. Беше интересно за хората - вместо да гледат сапунени сериали, гледаха ситуация от истинския живот. Вярно – на мой гръб, но…"

"В един момент Джени спря да си вдига телефона - както беше с нас на парти, както цяла нощ яде и пи за наша сметка. Сега пак вдига на хората от моя екип. Изводът е, че преди да целунеш, трябва да попиташ. Но става доста сухо и дървено - прощавай, мога ли да те целуна… Това е положението в съвременния свят. Невинаги можеш да усетиш какво чувства другият човек", заяви Пулев


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    15 0 Отговор
    Кобра хвани си една нормална жена да ти роди дете, не се занимавай с прости чалгаджийски свине.
  • 2 Умберто

    6 0 Отговор
    Продължаваме назад
  • 3 Умберто

    2 0 Отговор
    Ти му викаш Иване,оно иска за бастуна да те хване.У Биад се целувате за здравей и чао.В България не.И твоето не беше целувка ,а селско муцунясване.
  • 4 Умберто

    1 0 Отговор
    Уеф пуаф до края на света,Кобуа.
  • 5 киро

    3 0 Отговор
    Парите правят чудеса !!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Украинец

    2 0 Отговор
    Кобра като я прибереш! Задължително взимай един чувал с брашно!
  • 8 Божинов

    0 0 Отговор
    Андреа, ако искаш аз мога да ти направя дете. Поне ще пробвам... няколко пъти