Last news in Fakti

22 Ноември, 2019 15:24 1 791 4

Лечков непукист: Жребият е доста благоприятен

  • йордан лечков-
  • бфс-
  • жребий-
  • бараж-
  • евро 2020

Доволен е от футболисти и селекционери

Лечков непукист: Жребият е доста благоприятен - 1
Снимка: БГНЕС

Първият вицепрезидент на БФС в оставка Йордан Лечков коментира пред Sportal.bg жребия за плейофите на Лигата на нациите. Той го определи за благоприятен, като също така подчерта, че трябва да се мисли първо за мача с Унгария и едва след това за евентуалния финален плейоф на "Васил Левски".

“За мен жребият е доста благоприятен. Искам да подчертая, че първо трябва да се концентрираме върху първия мач с Унгария, а после да гледаме втория мач. Дано момчетата си свършат работата и да има подкрепа от публиката. Мисля, че унгарците, румънците и исландците са на нашето ниво. Това беше идеята на УЕФА за този турнир - ето, дава се възможността да се играе бараж за класиране на европейско първенство. Да се концентрираме първо върху Унгария, след това ще мислим за другите отбори.

"Оставили сме треньорското ръководство да си взима решенията кого ще вика. За мен всички футболисти са важни. Ивелин Попов нито ме е питал дали ще се отказва, нито дали ще се връща. Надявам се за мачовете да имаме подкрепа от публиката. Все пак част от тези момчета биха Холандия, биха Швеция. Самият факт, че говорим на тази тема, значи, че са си свършили работата в квалификациите, предните треньорски ръководства също”, заяви Лечков.

Въпреки разкритията на bTV за разходите на БФС към хотела на Лечков, той продължава безпардонно да се изявява по медиите и да коментира без да се притеснява случващото се около националния отбор, за чието положение носи пряка отговорност, предвид поста му в БФС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умберто

    6 0 Отговор
    Какво интелигентно излъчване
  • 2 конекрадец

    6 0 Отговор
    от Баира....
  • 3 Вижте ги какви мишки св действителност

    3 0 Отговор
    Когато започва да им изтива местенето, а са некадърника и никога не може да крадат повече от сега...
  • 4 Педро Ритнитопковеца

    2 1 Отговор
    И като идем на финалите, там какво ще покажем?
    Аре стига трошете държавна пара, келеши загубени.
    Само за махленски мачлета ставате....