22 Ноември, 2019 16:38 1 268 0

Унгарският селекционер: България е зад нас, но е силен отбор

  • унгарски национален отбор по футбол-
  • бараж-
  • евро 2020-
  • марко роси

Италианецът знае, че го чака допълнителна работа

Унгарският селекционер: България е зад нас, но е силен отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Унгария Марко Роси определи България като силен отбор. Двата отбора ще се срещнат 26-и март 2020 г. в София в полуфинален плейоф.

"Въпреки че България е зад нас в Световната ранглиста на ФИФА, това е силен отбор, който ще играе срещу нас с подкрепата на собствената си публика", бяха първите думи на Марко Роси, предава dsport.bg.

Италианският специалист определи мача между двата отбора като много труден.

"Ние трябва да положим много усилия, много допълнителна работа, за да стигнем до финал в плейофа, на който ще бъдем домакини", добави той.

След края на церемонията Георги Дерменджиев (България) и Марко Роси (Унгария) позираха за снимка с ръкостискане пред купата на Европейския шампион.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА