Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 19:24 1 994 1

Зидан набелязал мечтания халф за Реал

  • зинедин зидан-
  • пол погба-
  • реал мадрид
Зидан набелязал мечтания халф за Реал - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан продължава да настоява за привличането на Пол Погба от Манчестър Юнайтед, пишат медиите в Испания и Англия.

Двамата французи не крият симпатиите си един към друг и нееднократно са заявявали желание да работят заедно един ден, но през изминалото лято Реал не успя да договори привличането на Погба. Според Зидан клубът трябва да продължи да преследва полузащитника, макар президентът на "белите" Флорентино Перес да има подготвени сделки за други двама халфове.

Според испанския журналист Едуардо Инда Реал може да вземе още през зимата Кристиан Ериксен от Тотнъм или Фабиан Руис от Наполи, но Зидан е казал на Перес, че няма интерес към никой от тях.

Ериксен е с изтичащ договор в края на сезона и Реал би могъл да го договори за символична сума. По-сложно е положението при 23-годишния Руис, за когото президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис иска 180 милиона евро.

Пол Погба не е играл за Манчестър Юнайтед от повече от месец заради контузия в стъпалото.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петко АЛКОХОЛЕТКО

    1 0 Отговор
    Най добре,да вземат Ериксен без пари и веднага да го продадат за 60-70милиона евро,балъци колкото искаш,веднага ще го лапнат тоя прехвален футболист.