Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 16:47 1 467 2

Неймар остава на пейката срещу Реал

  • неймар-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига
Неймар остава на пейката срещу Реал - 1
Снимка: БГНЕС

Най-скъпият футболист в света Неймар ще бъде сред резервите на Пари Сен Жермен в тазвечершния мач с Реал Мадрид от група “А” на Шампионската лига, твърди L’Equipe. Бразилецът започна като титуляр през уикенда срещу Лил, завръщайки се след травма. Всички смятаха, че това е знак, че е напълно готов и ще играе от началото на двубоя в Мадрид.

Френското издание обаче смята, че Томас Тухел ще предпочете по-подготвени футболисти и триото в атака на парижани ще бъде оформено от Килиан Мбапе, Мауро Икарди и Анхел ди Мария. Ще е интересно да видим как Ней ще приеме евентуално оставане на скамейката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гринго

    2 0 Отговор
    Ще си бърше сополите на пейката

    Коментиран от #2

  • 2 ЕКСПЕРТА

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гринго":

    забърса 2-ВА ГОЛА У ВРАТАТА НА РЕАЛ ЗА 15 МИН.