Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 19:39 1 592 0

В Арсенал се плашат от масово напускане на футболисти

  • арсенал-
  • александър лаказет-
  • пиер-емерик обамеянг
В Арсенал се плашат от масово напускане на футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете в Арсенал се страхуват да не загубят двете си най-големи звезди в тима – Александър Лаказет и Пиер-Емерик Обамеянг, ако „артилеристите“ продължат да разчитат на Унай Емери. След равенството 2:2 със Саутхемптън през уикенда се чуха скандирания за оставка на Емери. „Артилеристите„ са вече на осем точки от зона Шампионска лига и нямат победа вече в шест двубоя във всички турнири.

Към момента Лаказет и Обамеянг се дърпат за нови договори с лондончани и ще изчакат до края на сезона, за да стане ясно дали тимът ще се класира в Шампионската лига и дали ще се стигне до раздяла с испанския специалист.

„Daily Mail“ твърди, че ръководните фактори в Арсенал се страхуват, че и други играчи биха погледнали към изхода от клуба, след като доверието им в Емери пропада с всеки изминал ден.

Ако се стигна до раздяла с бившия наставник на ПСЖ и от клуба не успеят да намерят кандидат за поста, то помощник-треньорът Фреди Люнгберг ще застане начело на тима до края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА