Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 21:07 1 402 4

Няма как второто място да е достатъчно за Ферари

  • ферари-
  • формула 1-
  • матиа биното

Целта е да се завърнем по-силни, за да посрещнем предизвикателствата, които ни очакват

Няма как второто място да е достатъчно за Ферари - 1
Снимка: БГНЕС

През този сезон Ферари смятаха, че могат да притискат Мерцедес чак до Абу Даби. Само че Сребърните стрели доминираха първата половина от сезона, така че за италианците остава надеждата за догодина. Шефът на тима Матиа Биното предвижда натоварена зима и заявява, че второто място в шампионата никога няма да бъде достатъчно.

"Разбира се, че да завършим втори няма как да е достатъчно добро постижение за Ферари, така че ние очакваме доста интензивна зима, когато ще продължим да се развиваме. Целта е да се завърнем по-силни, за да посрещнем предизвикателствата, които ни очакват".

"През сезона имаше подеми и спадове: първата част на сезона не мина така, както очаквахме, но аз оценявам по достойнство факта, че не се предадохме, запретнахме ръкави и отвърнахме на удара".

"Трябва да се отбележи начинът, по който реагирахме след лятната пауза – с три поредни победи, както и поредица от шест последователни полпозиции. Разбира се, победата ни на "Монца", която дойде само ден след невероятното честване на нашата 90-годишнина".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истинския ДЖОН РАМБО

    7 8 Отговор
    Първа точка - махате Биното !
    Втора точка - Райконен и Джованаци идват във Ферари , а Фетел и Леклерк отиват в Алфа Ромео дотогава докато се научат да бъдат Пилоти !
  • 2 Xxx

    2 3 Отговор
    Усмивката със своята п...шка мека на "Яс" ще се наниже, на "Яс" ще се наниже пак на шпека.
  • 3 Stoev

    3 2 Отговор
    Само Ландо Норис да дойде във ферари на мястото на Ветел или Фетел , всичко ще тръгне нагоре !!!
  • 4 Scuderia

    4 2 Отговор
    Биното се оказа добър въпреки черната статистика на Ферари през всичките години,че инженер не устисква и година начело на отбора.Просто да остане само техн. директор и да върнат Аривабене като шеф на отбора.Той поне имаше твърда ръка и може да строи Фетел и Леклер.И разбира се крайно време е да си намерят сносни стратези,че тези картофи всеки път сътворяват безмислици.Стискам палци да вземем поне сезон 2020 иначе хибридната мъка няма да има край.