Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 13:51 1 351 3

БФС започва дела срещу bTV

  • бфс-
  • бтв-
  • съд-
  • футбол

Футболният съюз беше обвинен в далавери със спортна екипировка, наемане на терени и хотели, в които отсядат отбори

БФС започва дела срещу bTV - 1
Снимка: БГНЕС

Българският футболен съюз обмисля да заведе дело срещу bTV, информира агенция "Блиц".

Причината е уронване престижа на БФС, след като телевизията пусна няколко разследващи материала, в които се опита да докаже за нерегламентирани харчове на държавни пари. За целта от футболната централа вече са се свързали с адвокати и юристи за консултация и се очаква до дни да има решение дали ще се стигне до съд.

Футболният съюз беше обвинен в далавери със спортна екипировка, наемане на терени и хотели, в които отсядат отбори. В тази връзка БФС вчера организира извънредна пресконференция, на които се защити и показа документи, отхвърлящи подобни твърдения.

На срещата с медиите присъстваха изпълнителният директор Борислав Попов, членът на Изпълкома Емил Костадинов и пресаташето Христо Запрянов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бочко

    8 2 Отговор
    Крадецът вика дръжте крадеца
  • 2 btv

    4 1 Отговор
    Крадлива пасмина.
  • 3 Източване на хазната

    4 1 Отговор
    Защо държавата спонсорира професионали спортни отбори? Професионалният спорт е бизнес и като всеки един бизнес трябва да се самофинансира от продажбата на стоки и услуги!!! Спортните училища трябва да са ЕДИНСТВЕНО ЧАСТНИ! Държавата няма място в спортния бизнес! Държавата има място само в изграждането на аматьорски спортни площадки, в които децата от блока да играят аматьорски футбол или баскетбол!!! От какъв зор държавата да финансира футболисти, които после ще играят в чужбина и ще носят пари на чужди отбори? Държавата дава МНОГО повече пари за подготовката на гнусни малки футболистчета, отколкото за ученици в ПМГ, строителни техникуми и така нататък. Малките футболистчета ходят на безплатни луксозни спортни лагери, а учениците от елитни техникуми не ходят никъде безплатно. Нека си спомнят хората как едни български ученици се молиха за пари, за да отидат на състезание по физика. Истината е, че има едни гнусни и прости световни зубрачи самоопределили се за професори по политически науки, които измислят тия скапани правила. Благодарение на тази простотия СПОРТЪТ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДУПКИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ(НАРОДНИ) ПАРИ! Да не казвам колко десетки милиарда се крадат от държавните хазни по време на олимпиади