Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 13:05 1 681 1

Левски ще връща млад талант на Септември

  • левски-
  • асен чандъров-
  • връща го в септември

Асен Чандъров така и не получи шанс да се докаже при ''сините''

Левски ще връща млад талант на Септември - 1
Снимка: sportal.bg

Левски ще опита да върне Асен Чандъров на Септември през зимната пауза. Младият полузащитник бе взет на “Герена” с едногодишно преотстъпване от клуба, на който баща му е собственик. Повече от ясно е обаче, че халфът няма да изпълни договора си със “сините”, който е до лятото на 2020 година.

В Септември вярват, че Чандъров може да помогне на тима да се завърне в елита още в първия сезон след изпадането си. Отборът на Милен Радуканов е на първото място в класирането на Втора лига, но иска през зимата да се подсили, за да остане конкурентен и през втория полусезон, пише в-к ''Тема спорт''.

Въпреки, че е твърда резерва в състава на Петър Хубчев, Чандъров редовно получава повиквателни за младежкия национален отбор от селекционера Александър Димитров.

Все още не е ясно как в Левски ще процедират с другия играч, който бе привлечен от Септември миналото лято - Здравко Димитров. Правата на крилото са изцяло при “сините”, които платиха и трансферна сума за привличането му. Видно е, че и той трудно ще с пребори със Станислав Иванов за титулярно място по десния фланг на атаката. За там опция е и пълната загадка Насиру Мохамед, за когото бяха платени 300 хил. евро за Хамарби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емо 73 канар

    3 0 Отговор
    Асан Чандъроглу никога не е бил талант. И с крадените пари на баща си не може да стане ретни топковец.