Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 16:59 1 330 5

Насрочиха дата за Конгреса на БФС

  • бфс-
  • конгрес
Насрочиха дата за Конгреса на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Конгресът на Българския футболен съюз ще се проведе на 7 юни. Това реши на днешното си заседание Изпълкомът към БФС.

Новото ръководство на футболната централа ще стане ясно след събранието, което ще се състои на 7 юни 2020 година.

Междувременно стана ясно, че Йордан Лечков вече не е вицепрезидент, след като по време на Изпълкома членовете са гласували неговото отстраняване. Лечков вече няма да е отговорник и за представителния тим на националния отбор. Вече за него ще отговаря Емил Костадинов, който до този момент се занимаваше с младежките и юношеските формации.

На конгреса ще бъде избран нов президент на мястото на подалия оставка Борислав Михайлов.

"Датата е в първия удобен момент, в който да не е в конфликт с времето на провеждането на първенствата и с работата на клубовете, които избират ръководството на футболния съюз. 7 юни 2020. Това е датата, която е била одобрена от всички членове на Изпълкома", заяви пресаташето на БФС след заседанието.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Враца Баце

    2 0 Отговор
    Трябват им повече от 6 месеца, да съберат малко повече от 500 делегати!?!? При последният конгрес, от имащите право на глас 512 делегата, са гласували 546!?!? Май това време им е нужно да подготвят поредните машинации и далавери.
  • 3 Срам ме е от управниците ни

    1 0 Отговор
    И защо юни като можеше много по рано да се разкарат търтеите !!! Абе то все тая ! С тия управници ффутбол скоро няма да има ! Всичко е жестоко прецакано ! За години напред е прецакан !!!
  • 4 Истината

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бг-то е смех":

    Народ от крадци ,предатели и неблагодарници ! И вождовете ни са Боклуци !
  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бг-то е смех":

    "Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/

    Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове!