Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 14:39 2 313 1

Извадиха отбор от Трета лига

  • калиакра-
  • футбол-
  • каварна

Заради второ неявяване за мач

Извадиха отбор от Трета лига - 1
Снимка: www.webcafe.bg

Футболният отбор на Калиакра (Каварна) се изважда от състава на Североизточната трета лига. Това е решението на Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на БФС – Варна, относно второто неявяване без основателна причина в срещите от есенния дял за сезон 2019/2020.

Решението е взето на основание чл. 24 ал. 1 т.1б от Наредбата за първенствата и турнирите на БФС, като се налага дисциплинарно наказание на ФК Калиакра 1923 (Каварна): преместване на отбора в по-ниско ниво за следващата спортно-състезателна година без право да довърши участието си в първенството на Трета лига – Североизточна аматьорска футболна група за настоящата спортно-състезателна година. Наказанието се потвърждава от Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС - Варна.

Резултатите от изиграните от ФК Калиакра 1923 (Каварна) срещи в първенството на Трета лига – Североизток се анулират на основание чл. 24 ал.1 т. А от Наредбата за първенствата и турнирите на БФС.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.