30 Ноември, 2019 15:37 1 676 0

Мартин Минчев: Головете ми дават самочувствие

  • мартин минчев-
  • черно море-
  • ботев враца
Мартин Минчев: Головете ми дават самочувствие - 1
Снимка: ПФК Черно море

Младият нападател на Черно море Мартин Минчев бе избран за играч на мача с Ботев Враца от 18-ият кръг на efbet Лига. Футболистът на "моряците" реализира два гола за успеха с 4:1 във Варна.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен, но това нямаше как да стане, ако не беше помощта на моите съотборници. Всяка победа дава самочувствие, малко ни покри късмета, но беше време и за нас да проработи късметът", каза Минчев.

"Радвам се, че отбелязах тези два гола, които бяха нужни за самочувствието ми. Ще се борим за максимума, да победим във всеки предстоящ мач", каза още младият нападател.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА